YLE fikk inn 277 Bidrag

 

Fristen for å sende inn bidrag til neste års nasjonale finale i Finland er nå ute. YLE mottok 277 låter. De bidragene som blir valg ut vil bli tilgjengelig via internett to uker i oktober. Her kan kan folket stemme via SMS på den de liker best.


GD_3547-RESIZE-600-

 

Sangene vil være tilgjengelige fra 1.oktober til 15 oktober. Hvor mange av de innsendte bidragene som blir valgt videre er enda ikke avklart. Bidragene som har gått videre vill bli avslørt 30.september. Itillegg vil det bli valg 12 bidrag etter samarbeid med forskjellige plateselskaper.


Escnorge skrev tidligere om Marko Mannuksela som vant årets «Tango Festival Song Contest» i Finland og som vil få tilbud om å være med i den nasjonale utvelgelsen.

 

Den nasjonale finalen i Finland blir avholdt den 12 februar i kulturhovedstaden Turku. 


 

finland

Kilder: Esctoday, Oikotimes

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien