Florø får Grand Prix

I dag ble det klart at Florø får den andre delfinalen som går av stabelen 22. januar til neste år. Det betyr at alle stedene som skal avholde Melodi Grand Prix til neste år, er bestemt og offentliggjort.

Folk i Florø kunne slippe jubelen løs etter at Dinamo Story godkjente budsjettet på 3,1 mill. kroner. Kontrakten ble skrevet under i går. Dette blir første gang det arrangeres en delfinale i Sogn og Fjordane, og andre gang MGP-sirkuset er på Vestlandet, etter at det besøkte Bergen i 2006. 2011 blir det første året uten delfinale i Nord-Norge.

floro

Det er eventselskapet HippHipp Flora AS som har fått Grand Prix til vestlandsbyen. Dette har de gjort i samarbeid med hovedsponsorene Sparebanken Sogn og Fjordane, NorTekstil og Fjord1. Kommunen og fylkeskommunen har også spyttet penger inn i prosjektet. NorTekstil har i tillegg gjort en sponsoravtale med Dinamo Story som produserer Melodi Grand Prix.

Fra før av har Brekstad og Skien fått hver sin delfinale, mens siste sjansen blir i Sarpsborg. Finalen blir som vanlig avholdt i Oslo Spektrum. Programlederne er Per Sundnes og Anne Rimmen.

Kilde: Floraposten.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien