Nok et bidrag til Melodifestivalen avslørt

Bare dager etter at dragshow-artisten Babsan ble bekreftet som deltaker i Melodifestivalen 2011 er nå nok et bidrag gjort kjent for offentligheten. Det dreier seg om låten Leaving Home, som skal fremføres av rockebandvokalisten Nicke Borg.

nickeborg

Nicke Borg debuterer i Melodifestival-sammenheng, men er en rutinert artist som til daglig er vokalist i bandet Backyard Babies. Bandet er kjent både i Sverige og utenlands, og har blant annet deltatt på turné med AC/DC. I 2009 bestemte gruppen seg for å ta en pause på ubestemt tid, noe som ga Nicke Borg sjansen til å satse som soloartist.

Ved siden av Nicke Borg er låten Leaving Home skrevet av JoJo Borg Larsson, Fredrik Thomander og Anders Wikström, som alle gjør sin debut som opphavsmenn i Melodifestivalen. Mest kjent av disse er nok Fredrik Thomander, som tidligere har skrevet låter for blant andre ‘N Sync, Dreamstreet, A-Teens, Bosson og Kim Wilde.

Med denne avsløringen er fjorten bidrag til Melodifestivalen 2011 hittil klare.

sverige

Kilder: svt.se, poplight.zitiz.se
Foto: Niclas Sund/nwt.se

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien