Skopje Fest i februar/mars?

makedonia

Makedonia har deltatt i Eurovision Song Contest ti ganger, og flertallet av deres birag har blitt valgt ut gjennom musikkkonkurransen Skopje Fest. Det ser også ut til at det vil bli tilfellet for 2011.

Formatet har variert fra år til år, og for 2011-årgangen er det enda ikke avgjort om det vil avholdes semifinaler og finale eller om det muligens kun vil bli et show. Avisen Dnevnik antyder at neste års konkurranse vil legges til månedskiftet februar/mars. En offisiell bekreftelse fra MKRTV, det nasjonale tv-selskapet, ventes ikke før i desember.

elena_risteska

Makedonias beste plassering i Eurovision Song Contest er Elena Risteskas (bildet) 12.plass fra 2006 med bidraget «Ninanajna». Årets makedonske bidrag endte på 15.plass i sin semifinale.

makedonia

Kilde; esctoday.com
Bilde; virginmedia.com 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien