Spanias 2011 utvelgelse starter i dag

spaniaI dag starter den spanske kringkasteren TVE sin nasjonale uttagning. Fra og med i dag kan sangere, tekstforfattere og kompositører sende inn sine bidrag via internett. Sangere som ønsker å delta må i tillegg til å melde seg på via internett, også møte opp på audition i enten Madrid eller Barcelona.

Etter flere svake plasseringer de siste årene satser nå TVE knallhardt på å bringe Spania tilbake til de gamle tidene i Eurovision. 

Tidligere denne måneden kunne escNorge også rapportere om at det spanske parlamentet har blandet seg inn i konkurransen, og gitt TVE kniven på strupen. Dette er også med på å få tv kanalen til å arbeide hardere med sin nasjonale utvelgelse. I motsetning til tidligere år er internett avstemningen avlyst.

Foreløpig er veldig få detaljer klare angående denne utvelgelsen, datoen er foreløpig ikke satt. Det eneste som er bekreftet er at selskapet «Getmusic» som tidligere har produsert «Operacion triunfo» skal produsere den nasjonale utvelgelsen. Programleder for programmene blir Anne Igaritiburu som også var programleder under årets «Destino Oslo», og har flere ganger avgitt Spanias poeng. 

Kilde: esctoday.com/rtve.es

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien