Eirodziesma den 26. Februar i Latvia

Det Lettiske tv-selskap LTV har idag avslørt, de nærmere detaljer om neste årets nasjonale musikkonkurranse. Eirodziesma løper av stablen fra den 5. februar, og kulminerer med en finale den 26. februar.

Neste årets set up er sat til 2 semifinaler den 5. & 12. februar, Andra Sjansen den 19. februar & Finale braket den 26. februar. Der er allerede åpnet for indsendelse av bidrag til LTV, og den 6. desember lukkes kassen for indsendelse. Et ekspert panel vil deretter gjennemgå alle bidrag, og av dem velje 20 som skal utgøre årets konkurrenter. Navnene på de 20 heldige avsløres den 14. desember.

De 20 semifinalister deles i 2 grupper, og presenteres på de 2 lørdage. 5 fra hver av dem går direkte til finalen, resten kommer vidre til Andra Sjansen – hér vil 2 sange gå videre, den ene valgt av publikum, og den andra av juryen. Finalen løper av fra byen Ventspils, og innehåller således 12 bidrag. 3 bidrag vil efter avstemning komme i en Super-finale, hvorfra man skal finne den lettiske finalist til Tyskland. Avgørelsen treffes likeligt mellem Jury & Seere.

latvia

Kilde: Esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien