Dansebandet The Playtones til Melodifestivalen

I kveld ble det klart: Christer Björkman følger tradisjonen og inviterer et danseband til å delta i Melodifestivalen 2011. Nyheten ble kunngjort under kveldens sending av Dansbandskampen, og valget har falt på bandet som vant fjorårets utgave av konkurransen, nemlig The Playtones.

the-playtones-550x346

Dette er tredje året på rad som et danseband involvert i Dansbandskampen får en billett til Melodifestivalen. I 2009 var det Scotts som fikk delta med Jag tror på oss, som nådde Andra Chansen før de ble slått ut. I 2010 var det Highlights som deltok på bidraget Come And Get Me Now sammen med duoen MiSt, men ikke gikk videre fra sin delfinale.

The Playtones vant fjorårets Dansbandskamp og har turnert flittig rundt om i Sverige i tiden etter. I begynnelsen av november ga de ut julealbumet Rock’n Roll Christmas Party, og nå er det altså duket for debut i Melodifestivalen. Der får de møte «bransjekollegene» i Lasse Stefanz, som allerede er klare som deltakere.

Mandag 29. november får vi vite om The Playtones deltar i den tredje eller fjerde delfinalen, og hvilke som er de siste artistene til å bli offentliggjort. I følge ryktene står navn som Eric Saade, Shirley Clamp, Jimmy Jansson og Sebastian Karlsson på den foreløpig hemmelige listen.

sverige

Kilde: poplight.zitiz.se
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien