MGP skaper debatt

I går ble endelig hele artistlisten til Melodi Grand Prix 2011 avslørt, men dagen derpå er ikke alle like blide. Gatas Parlament og The Blacksheeps skaper debatt, samtidig slakter diverse kritikere hele listen over deltagerne neste år.

Gatas Parlament kan i dag fortelle at de har fått flere aggresive kommentarer på sin hjemmeside, etter at det ble klart at de skulle delta i MGP. Fansen er ikke fornøyd med dette og mener gruppen har forandret seg. Gruppen selv sier at det er ikke de som har forandret seg, det er konkurransen.

Tidligere i vår kunne vi lese at The Blacksheeps oppløses. To av de gamle medlemmene har blitt byttet ut med to nye, og det skapte selvsagt rabalder. Så mye rabalder har det blitt at bruddet nå kommer til å bli tatt inn til tingretten. The Blacksheeps ble avslørt som deltagere i MGP i går, og dette ga ild til bålet. Advokaten til de to tidligere medlemmene sier nå at de to gjenværende medlemmene kommer til å få et millionsøksmål mot seg.

Diverse kritikere rundt omkring er heller ikke nådige mot deltakerlisten. Overskrifter som at «MGP neste år blir deprimerende» og at MGP er blitt «Et slags NAV tiltakt for havarerte karrierer» er å lese på P4.no og dagbladet.no

Kilde: p4.no/dagbladet.no/NRK
Foto: NRK.no 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien