Nye rykter fra Hellas

wlogo2Som tidligere nevnt; Hellas er kjent som ryktenes høyborg. Ikke noe annet sted vrimler det så mange, og så ville, rykter som der. Nå er det en gammel kjenning som topper spekulasjonene, nemlig Vicky Leandros.

 

Vicky har representert Luxembourg i Eurovision Song Contest hele to ganger, i 1967 og 1972; den siste gangen vant hun som kjent, med bidraget «Apres Toi». I tillegg har hun deltatt i den tyske uttagningen en gang, i 2006 med sangen «Don’t Break My Heart». Hun måtte imidlertid, som alle de andre, se seg slått av Texas Lightning og deres herlige «No No Never».

Nå ryktes det altså at hun skal delta i den greske nasjonale finalen, og ryktene er så presise at de allerede har valgt ut to mulige låtskrivere til henne…nemlig Stefanos Korkolis og Michalis Hatzigiannis. Den siste er mest kjent for oss gjennom sitt bidrag for Kypros i 1998; «Genesis». Det meldes også at Vickys eventuelle bidrag vil fremføres på gresk.

Et annet rykte fra Hellas sier at gruppen Stavento skal ha meldt sin interesse for å representere landet i Düsseldorf. De skal visstnok allerede ha levert inn et bidrag til ERT, men også dette ryktet er ubekreftet inntil videre. Vår utmerkede kilde til disse ryktene er ingen ringere enn oikotimes.

Som alltid; I’ll keep you posted!

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien