Rykteflom fra Estland!!

wlogo2Det har vært svært stille fra Estland etter at de i oktober bekreftet sin deltagelse og avslørte formatet de vil bruke for å finne sitt bidrag til ESC 2011. Men i dag har det dukket opp navn på flere artister og låtskrivere som skal ha kommet gjennom nåløyet og blitt valgt ut til de to semifinalene som går av stabelen 12. og 19.februar. 

 

Det første navnet som ble nevnt, er Ithaka Maria, som har deltatt to ganger tidligere i den nasjonale uttagningen; i 2009 som soloartist og i 2004 som vokalist i Slobodan River.

Neste navn ut er August Hunt. Dette er et band som har hatt flere store suksessingler i Estland. Gruppen består av Norman Salumäe, Martin Petermann, Harri Uljas og Mirko Miilits. De er, så vidt vi har funnet ut, debutanter i ESC-sammenheng.

Så kommer det nok en gruppe, bestående av tre unge menn som alle er kjent fra ulike talentshow i Estland. Margus Vaher, Ott Lepland & Uku Suviste har slått seg sammen for å representere landet sitt i ESC 2011. Margus er den eneste av dem som har deltatt i Euro Laul/Esti Laul tidligere, nemlig i 2007. I tillegg til at de skal delta sammen skal en av dem også ha sendt inn et bidrag på egen hånd, men det sies ingen ting om hvem av dem dette gjelder.

Den neste på listen har om ikke annet et navn man må bli sjarmert av; Winny Puuh! Jeg har foreløpig ikke greid å finne ut noe mer om denne artisten enn at han/de sendte inn et bidrag til Eesti Laul 2010 som ikke kom med i semifinalene.

De to siste navnene på den foreløpige listen er Helen Adamson og Liisi Koikson. Disse to har jeg heller ikke funnet ut noe særlig om ennå; men det kommer.

Som alltid; I’ll keep you posted!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien