Russland bekrefter deltagelse i Düsseldorf

russlandIngen har vel egentlig tvilt på at Russland ville komme til å delta i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf, men først nå kommer den offisielle bekreftelsen fra Channel One om at Russland kommer til å sende et bidrag også neste år.

Det er foreløpig ikke gjort kjent om det også for 2011 vil arrangeres en nasjonal finale, og i så fall hvilken måte finalistene vil velges ut. I 2010 ble folket tatt med på råd, da de hadde muligheten til å stemme på sangene på nettet. Siden det er et oddetallsår er det Channel One som er ansvarlig for Russlands bidrag til Düsseldorf.

I årets ESC var det Peter Nalitch & Friends som representerte Russland, med sangen «Lost and Forgotten». De endte til slutt på en 11.plass.

Kilde; 1tvrus.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien