Charlotte Church for Storbritannia 2011?

wlogo2Det skal nå visstnok være ganske stor sjanse for at Charlotte Church har ombestemt seg med hensyn til en deltagelse i Eurovision Song Contest. Church har tidligere vært meget bestemt på at hun aldri engang ville vurdere saken…

 

Nå ser det imidlertid ut til at hun har kommet ganske langt i sine forhandliger med BBC om å representere Storbritannia i Düsseldorf. Det skal være flere artister som er i kontakt med TV-kanalen, men ingen av dem skal være like interessante. Og ingen av dem skal heller ha kommet like langt i diskusjonene med BBC.

Dersom disse ryktene viser seg å være sanne, er det trolig at BBC vil velge å arrangere en «Song for Europe», der Chuch vil fremføre flere bidrag, og enten seerne eller en 50/50-fordeling av seere og jury vil velge det bidraget hun skal fremføre.

Storbritannia har ofte vært sent ute med å annonsere sin deltager, ja forsåvidt også med å røpe noe om hvordan de har tenkt å velge sin representant. De er også et av landene som ofte varierer format i sin nasjonale uttagning. Det er derfor lite trolig at en av- eller bekreftelse av disse ryktene vil komme på en stund enda.

Men, som alltid;
I’ll keep you posted!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien