Billettsystemet brøt sammen (oppdatert)

tysklandI dag er dagen da billettene til Eurovision Song Contest skulle legges ut til salgs på nettet.  EBU og ARD har gitt www.dticket.de enerett til salg av billetter og billetter kan ikke kjøpes andre steder.

Det store spørsmålet var om plattformen ville takle en massiv pågang av brukere pr sekund, noe den ikke gjorde, og systemet brøt sammen. Det ser ikke ut til at man opererer med en backingplan og man klarer heller ikke å komme ut med informasjon til kjøperne. Det er derfor fortsatt uklart hvordan man skal gjennomføre salget av billettene på en tillfredstillende måte.

En viktig informasjon til de som prøver å bestille er at på tross av stor etterspørsel etter finalebilletter og faktisk stor tilgang på billetter, klarer bestillingsplattformen bare å betjene et visst antall bestillinger pr time. Så bare fortsett og forsøk å bestille. Det er nok billetter både til tyske og utenlandske fans.

Som tidligere nevnt er det kun hos www.dticket.de man kan kjøpe billetter. Salg av billetter hos alle andre portaler er svindel og bedrageri.

Informasjon som vi har mottatt sier at et antall billetter ble lagt ut til salgs før den offisielle åpningstiden på eurovision.ndr.de og at visse kategorier allerede er utsolgt. Hvordan det er mulig å få denne beskjeden er uklart i og med alle sier de ikke kommer inn på bestillingsplatformen.

Skulle noen revlusjonerende informasjon dukke opp angående problemet vil escNorge holde sine lesere oppdatert.

Kilde: oikotimes.com



Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien