Endelig litt nytt fra Bulgaria

wlogo2Det har vært svært stille fra Bulgaria i år, både når det gjelder harde fakta og rykter. Men nå har vi snust opp et av hvert…et rykte om artist (og tittel på låta) og et faktum om formatet de bruker i sin utvelgelse.

 

Ryktet først;
Gruppen N.O.H.A. skal være valgt ut til å representere landet i Düsseldorf. Gruppa er basert i Tyskland, noe som anses som en fordel, siden ESC2011 jo arrangeres der. Det er tydeligvis mange land som tenker i de baner, for det er flere som vurderer artister med tilknytning til Tyskland.

Låten N.O.H.A. skal fremføre skal i følge ryktene hete «BULkanika» og beskrives som en sang som kombinerer spanske og bulgarske etniske elementer.

N.O.H.A. er fra tidligere best kjent for låten «Tu Cafe», som også må sies å inneholde spanske etniske elementer. Kan vi kanskje vente oss noe i samme gate i ESC?

I tillegg har vi fått info om at det i år ikke vil arrangeres noen nasjonal finale der seerne får være med å velge bidrag. Både låt og artist vil presenteres fra tv-selskapet. Noen dato for denne presentasjonen er imidlertid ikke kommet, så vi får smøre oss med tålmodighet.

Som alltid; I’ll keep you posted!

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien