San Marino deltar likevel i Düsseldorf (oppdatert)

sanmarino Da kan esctoday.com bekrefte at San Marino likevel deltar i ESC i Düsseldorf. Landets ”Head of Delegation” i Beograd, Alessandro Capicchioni, har bekreftet til det populære nettstedet at de kommer tilbake til konkurransen.

Det gjør at så langt er 41 land bekreftet til Düsseldorf og de siste be/avkreftelsene vil komme i løpet av kort tid, da tidsfristen er satt til rett etter jul.

Tidligere denne måneden bekreftet den sanmarinske TV-stasjonen SMRTV til esctoday.com at de likevel hadde søkt om en plass i konkurransen, men ikke hadde tatt stilling til om de ville delta. I går kom altså bekreftelsen og avgjørelsen gleder mange ESC fans. San Marino har kun deltatt en gang tidligere og da i 2008 med melodien «Complice» og gruppa «Meodio».

SMRTV kan videre meddele at først i januar vil de informere om hvordan veien videre til Düsseldorf vil se ut. Hvordan blir utvelgelsen, hvem vil representere lilleputstaten og hvilket språk vil de synge på, ja det er spørsmål v offisielt får svar på da.

Kilde: esctoday.com


Del:
Relaterte artikler