ESC-nyttårsfest i Romania

romaniaRomania blir i kveld det tredje landet som velger sin deltaker til Eurovision Song Contest 2011. I en maratonsending på seks timer skal 13 bidrag kjempe mot hverandre om retten til å få representere de rumenske farger i Düsseldorf i mai, og blant de spesialinviterte gjestene finner vi ESC-legenden Johnny Logan, Niamh Kavanagh og maltesiske Chiara.

Etter sin suksessfulle tredjeplass i Telenor Arena i år har Romania mye å forsvare foran neste års konkurranse. Og nettopp deltakerne i Oslo, Paula Seling og Ovi Martin, skal være programledere for kveldens seks timer lange sending, som starter kl. 20.00 CET og varer til bortimot klokken to på natten.

Sendingen kan sees på nett via TVRs webcast.

De konkurrerende artistene har fått spille inn videoer til sine bidrag, som kan sees i startrekkefølge nedenfor: 

1. Adi Cristescu – One By One
2. Dalma – Song For Him
3. Leticia – Dreaming Of You
4. Silvia Stefanescu – I Can’t Breathe Without You
5. Blaxy Girls – It’s So Fine
6. Claudia Pavel – I Want U To Want Me
7. Laurentiu Cazan – We Can Change The World
8. Dan Helciug – My Facebook Girl
9. Distinto, Ianna & Anthony Icuagu – Open Your Eyes
10. Directia 5 – Cinema Love
11. Rallsa – Take Me Down
12. Hotel FM – Change
13. Mihai Alexandru feat. B-Body & Soul – Bang Bang

 

Artistene i finalen kjemper ikke bare om å bli Romanias representant i Düsseldorf i 2011. I tillegg til heder og ære får vinneren et spesialdesignet trofé samt en splitter ny bil i BMWs 3-serie.

Vinneren vil bli kåret i en 50/50-miks av telefonstemmer og jurystemmer. Juryformann er ingen ringere enn Johnny Logan, og med seg har han blant andre Niamh Kavanagh og Chiara Siracusa. Niamh og Chiara vil dessuten opptre underveis i programmet, sammen med programlederne Paula og Ovi.

Kilde: esctoday.com

Del:
Relaterte artikler