Magni i Söngvakeppni Sjónvarpsins

Nå er det bare to uker til første delfinale i Söngvakeppni Sjónvarpsins, og hittil er bare ca halvparten av artistene offentliggjort. I dag kom imidlertid nyheten om at Magni Ásgeirsson er en av artistene. Utenfor Island er nok Magni mest kjent fra US Rockstar Supernova, der han kom til finalen og samtidig skaffet seg en solid fanbase i USA.

Det er faktisk ikke første gang han deltar i Söngvakeppni Sjónvarpsins; i 2006 deltok han med Magni & Magnararnir med sangen «Flottur karl, Sæmi Rokk«, og 2008 deltok han sammen med Birgitta; de fremførte sangen «Núna veit ég«.

I årets utgave av Söngvakeppni Sjónvarpsins skal han fremføre bidraget «TBA» som er skrevet av Hallgrímur Óskarsson, som skrev «Open Your Heart» for Birgitta, og Gerard James Borg, som vel ikke trenger store presentasjonen. Ok, da, han er mannen bak fem maltesiske bidrag; «Desire», «7th Wonder», «On Again, Off Again», «Vertigo» og «Vodka».

Her synger han David Bowies mesterverk «Heroes».

Kilde; dv.is, esctoday.com, mbl.is

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien