Semifinale i Aserbajdsjan

Etter syv uker med innledende runder i Aserbajdsjan er det nå klart at de ti kvalifiserte artistene må gjennom nok en runde før de er klare for finalen. I løpet av uke 2 skal det foregå en semifinale over samme lest som de innledende rundene, hvor fem artister vil gå videre til finalen.

I følge Natig Abdullayev, sjef for musikkavdelingen i Ictamai TV, vil finalistene velges ut gjennom en 50/50-fordeling av seer- og jurystemmer. I finalen, som finner sted 2.februar, vil landets representant til ESC 2011 i Düsseldorf velges ut gjennom kun jurystemmer.

Semifinalistene i Aserbajdsjan er;

  • Chingiz Mustafayev
  • Nurlan Növresli
  • Günay Ibrahimli
  • Nikola Barkley
  • Arzum Xelilova
  • Aynishan Guliyeva
  • Ilqara Ibrahimova
  • Eldar Gasimov
  • Ilhame Gasimova
  • Nigar Jamal

 Kilde; esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien