Slovakia bekrefter endelig deltakelse

slovakia (OPPDATERT) Etter en form for kronisk ubesluttsomhet, har Slovakia endelig bestemt seg for å delta i ESC 2011, da de vil heller delta enn å måtte betale bot for ikke å delta. Det blir dermed 43 land med i Eurovision Song Contest 2011. Slovakia skal delta i semifinale 2, første halvdel.

Velkommen skal de uansett være, selv om de aldri har klart å bestemme seg. Vi håper på et flott bidrag i år, selv om de kanskje ikke får så lang tid til å finne et, som de har hatt de andre årene. De skal komme med en uttalelse i begynnelsen av neste uke angående deres utvelgesesprosess, dette bekrefter HoD (delegasjonssjefen) i Slovakia, Thomas Schreiber ifølge escdaily.

Og hvilket bidrag passer vel bedre til å beskrive Slovakias ubesluttsomhet enn denne?


 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien