BBC kvitrer på Twitter

ukEtter en lang høst og en halv vinter har den britiske statskanalen BBC endelig brutt sin selvpålagte taushet angående Storbritannias utvelgelse av melodi og artist til ESC i Düsseldorf. Statskanalen er alltid en av de siste til å løfte på sløret angående artist og bidrag.

Dvs, ingen navn er så langt nevnt. men BBC har kvitret på Twitter om at de er med i konkurransen og at noe er i gjære. Kviteret som ble lagt ut sa følgende: «We’ve got exciting news to announce about the uk’s eurovisoin entry this year. Can’t say when, but should be within the next two weeks».

Raskt oversatt betyr dette at i løpet av en to ukers tid vil BBC legge ut spennende nyheter angående årets bidrag.  Det har vært spekulert i flere mulige artister den senere tiden, bl.a. Charlotte Church, Pixie Lott og Kathrine Jenkings, men ingen tror seriøst at noen av disse er aktuelle.

Det man derimot tror vil skje er at BBC i år velger en artist som skal synge flere ulike melodier og at publikum stemmer fram en vinner.  Denne metoden har blitt brukt mange ganger tidligere med hell, da både Sandie Shaw og Lulu vant den internasjonale finalen på denne måten. Noen år senere kom både Michael Ball og Sonia på andre plass med samme utvelgelsesmetode.

Storbritannia framfører sitt bidrag i den internasjonale finalen i Düsseldorf 14.mai.

Kilde: esctoday.com, Twitter

 Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien