Martins Freimanis død etter influensa

martinsDen meget allsidige artisten Martins Freimanis er død, kun 33 år gammel. Martins døde etter at det oppsto komplikasjoner i forbindelse med en langvarig influensa. Vi på escNorge sender vår dypeste medfølelse til Martins’ familie og venner.

Martins er best kjent i ESC-kretser som en tredjedel av gruppen F.L.Y., som representerte Latvia i Eurovision Song Contest på hjemmebane i Riga i 2003. Der endte de på en meget skuffende 24.plass med sangen ”Hello From Mars”.

 

Martins kunne imidlertid også skilte med en 5.plass fra Kiev i 2005, da det var han som hadde skrevet «The War is Not Over». Han har i tillegg skrevet mange bidrag til den nasjonale uttagningen i Latvia gjennom årene, og han har faktisk også et bidrag med i årets latviske semifinaler. Det er låten «Hop» som skal fremføres av Blitze.

 

I tillegg til den delen av Martins’ karriere som er knyttet til ESC har han også vært vokalist i en av Latvias mest populære rockegrupper Tumsa. Han er også kjent som skuespiller og poet.

Kilder; kultura.delfi.lv, esctoday.com
Bilde; kasjauns.lv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien