Blue: En suksess for Storbritannia og BBC?

ukOnde tunger sier BBC ble presset til å offentliggjøre det interne valget av boybandet “Blue” og deres meldodi “I Can” på Twitter sent i går kveld.  Avisen Daily Mirror hadde nemlig fått tak på storyen og truet med å offentliggjøre den i søndagens morgenutgave. Derfor dette underlige tidspunktet og sted for offentliggjøring.

Og Daily Mirror har historien i morgenutgaven i dag og kommer med stort sett samme informasjon som BBC slapp i natt. Selv om BBC twittret for noen dager siden om at noe var i gjære, er det vel lite tenkelig at dette var måten BBC ønsket å annonsere nyheten på.

“Blue” gjør altså comeback og har fått mange gode råd fra store navn i den britiske musikkbransjen samt enormt stor støtte fra BBC angående deltakelse i ESC. Ingen er tydeligvis interessert i å ødelegge noe som kan bli veldig bra med “tacky” sang og dans.  I år satser man på tyngre skyts med kvalitet og håper på at dette skal bringe BBC og UK suksess.   Å arrangere sommer olympiaden og ESC i 2012 er et mål for både BBC og nasjonen.

Blue har jo hatt nummer 1 hits over hele Europa og nå mener man at om ikke “Blue” klarer å vinne for UK, hvem skal da klare det? Britisk presse er også for en gang skyld positivt samstemte til valg av artist, noe de ikke har vært de senere år.

Dette vil for øvrig være første gang Storbritannias 53 årige ESC historie at de velger både artist og melodi internt.

Kilde: escdaily.com

 


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien