RTÉ: Det meste klart for Eurosong 2011

irland(Oppdatert) RTÉ og Irland er klar for den irske finalen i en spesial versjon av det populære programmet “The Late Late Show”. Det eneste som har manglet inntil nå er hvem som er med i gruppa som er satt sammen av Willie Kavanagh og som skal framføre et av bidragene «Shine On».

Det ble lekket i lokal media i dag at den «mystiske» gruppa består av Gari Deegan, Tammy Browne, Marilyn Bane og Shane Creevey, og de skal opptre under navnet «Bling»

Det har nå også blitt opplyst om at gruppa «Jedward» vil få hjelp i konkurransen av vinneren av irske X-factor, Rebecca Creighton. De skal framføre melodien «Lipstick» sammen men en aldri så liten lekasje av en melodisnutt på 30 sekunder har vært tilgjengelig på internett via Amazon og bryter dermed med de irske regelverket, som sier at ingen melodier i utvelgelsen kan spilles før finalen den 11. februar. RTÉ sliter derfor nå med å ta stilling til om «Jedward» og Rebecca Creighton må diskes eller ikke.

De fem bidragene som skal kjempe om retten til å representere “Smaragdøya” i Eurovision Song Contest er:

  1. Don Mescall – Talking with Jennifer (Ronan Hardiman og Don Mescall )
  2. Jedward – Lipstick (Dan Priddy, Lars Jensen og Martin Larson)
  3. Bling – Shine On (Patrick Mahoney)
  4. The Vard Sisters – Send me an angel (Liam Lawton)
  5. Nikki Kavanagh – Falling (Christina Schilling, Camilla Gottschalck, Jonas Gladnikoff og Hanif Sabzevari)

Finalen går den 11. februar men artistene og mentorene vil forhåndspresenteres i morgen den 5.februar. Da sender RTÉ 1 et spesialprogram om den irske finalen.

Kilde: RTÉ, esctoday.comDel:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien