Bosnia-H. presenterer sitt bidrag 21. februar

bosniaDen opprinnelige planen var at Dino Merlin som åres represntant for Bosnia-Herzegovina skulle offentligjøre låta han skal fremføre i Eurovision den 20. februar, nå har dette blitt utsatt en dag ekstra, altså til Mandag 21. februar.
Bidraget vil bli å høre for første gang på et tvprogram sendt av tv-kanalen BHRT.

Dino Merlin er ingen ukjent figur i Eurovision-selskapet, i 1999 deltok han sammen med Beatrice på scenen i Jerusalem. Dino var også låtskriveren til det aller første bidraget for Bosnia-Herzegovina i 1993.

Bosnia-Herzegovina har de siste årene gjort det ganske så brukbart i Eurovision: i 2008 kom Bosnia på tiendeplass i finalen med bidraget «Pokusjaj» skrevet og fremført av Elvir Lakovic Laka. I 2009 gjorde Bosnia det endra bedre med»Bistra Voda» fremført av gruppa Regina det førte dem til en niendeplass på resultatlisten. Og ifjor var det rockeren Vukašin Brajić som fikk æren av å representere landet sitt i Norge med «Thunder And Lightning», da kom Bosnia på en syttendeplass.

Hvordan Dino Merlin klarer seg i ESC 2011 gjenstår jo å se, men en ting er sikkert: i år sender Bosnia-Herzegovina en erfaren og respektert musiker til utlandet for å kjempe for nasjonens ære i Eurovision Song Contest som i år har tatt oss til Düsseldorf i Tyskland.

 Kilder:Esctoday

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien