Bulgaria sender Poli Genova til Düsseldorf

bulgariaBulgaria har i kveld valgt sin representant for Eurovision Song Contest 2011. Etter en lang sending med hele 19 finalister ble det til slutt Poli Genova som skal få æren av å reise til Düsseldorf og representere de bulgarske fargene med rockelåten Na inat.

   
Finalen ble en lang, men allikevel effektiv affære der de mange artistene fremførte sine bidrag stort sett tilfredsstillende. Pauseinnslaget bestod av diverse lokale bulgarske artister, samt en premiere på den nye versjonen av de rumenske vinnerne Hotel FMs låt Change.
 

Deretter fikk vi se et morsomt medley der barne-utgaver fremførte sin versjon av kjente ESC-vinnermelodier. Her ble vi servert alt fra ABBA til Alexander Rybak i et underholdende innslag mens stemmene ble talt opp.

Det ble ingen offisiell stemmeavgivning, i stedet ble vinneren annonsert fra scenen. Det viste seg altså å bli Poli Genova som hadde fått flest stemmer, både av publikum og juryen, og hun kunne fremføre seierslåten sin igjen.

I Düsseldorf skal Bulgaria konkurrere i den andre semifinalen den 12. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien