Endelig lyd fra Ungarn

ungarnEtter å ha ventet langt om lenge og lenger enn langt har Ungarns TV-kanal ansvarlig for Eurovision Song Contest endelig gitt lyd fra seg. Ifølge deres facebook-side har de valgt låt og artist internt og hvem det er vil bli avslørt neste uke.

Etter å ha vært borte fra det gode selskap i 1 år, bestemte Ungarn seg for å delta igjen. Ungarn har ikke hatt videre suksess de siste årene, men de nådde en god plassering i 2007 med «Unsubstantial Blues».

Det har gått mange rykter angående hvem som skal representere Ungarn i år og det har lenge vært antatt at en deltaker ville bli valgt internt. Dette har altså blitt bekreftet i dag. Blant annet artistene Kati Wolf og Viktor Kiraly har meldt interesse for Eurovision 2011. Du kan høre låtene nedenfor.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien