Alexey Vorobyov for Russland?

russlandUten noen sikre kilder til å bekrefte det, er det nå svært mange nettsteder som melder at det mest trolig er Alexey Vorobyov som skal representere Russland i Eurovision Song Contes 2011 i Dusseldorf. ESC-fans vil huske ham fra 2008, da han deltok i den russiske finalen med «(New Russian) Kalinka». Da måtte han, som alle de andre, se seg slått av Dima Bilan med «Believe», og resten er, som man sier, historie…

Det gikk i tillegg stor diskusjoner rundt hvorvidt han ville ha kunnet delta med «(New Russian) Kalinka», da store deler av låten er sampling av gode, gamle «Kalinka».

Siden den gang har han jobbet videre med musikken sin, og hvis disse antagelsene viser seg å stemme kan vi kanskje vente oss noe i denne stilen? Noe uptempo vil det nok uansett bli, da Alexey knapt har spilt inn en ballade noen gang.

Vi har forsøkt å finne ut hvor opplysningene om Alexeys mulige deltagelse kommer fra, og det kan se ut som de dukket opp nokså samtidig på den tyske wikipedia, oikotimes og escnation. Vi kan derfor ikke gi dere noen  sikre kilder til dette, men i mangel på solid informasjon fra russisk side suger vi vel til oss det som måtte komme av antagelser og ubekreftede opplysninger… 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien