Stadig nye katastrofeøvelser for Sverige

sverige2Etter Sveriges katastrofeøvelse tidligere denne uken, skulle Eric Saade få lov til å øve en tredje gang med glassburet. Men ikke engang denne gangen gikk det som det skulle.

For uansett hvor mange ganger tyske eksperter prøver å sprenge glasset, vil det ikke bli knust. Dette problemet gikk også igjen i øvelsen på tirsdag og på øvelsen han hadde tidligere i dag. Som eneste artist i årets starfelt fikk Eric Saade lov til å øve en tredje gang, etter hardt press fra hans management og den svenske delegasjonen. 

Den tyske arrangøren NDR har øvd på glasstrikset siden det ble klart at dette ble en del av Sverige nummer. Derfor er det merkelig at dette plutselig ikke går. 

Som en del av et sikkerhetstiltak ble Eric observert med solbriller og ørevarmere, for å beskytte øyne og trommehinner mot det knusende glasset. Spørsmålet nå blir om ikke glassburet må droppes. Det er svært risikabelt å bruke dette, ettersom det sprenges uregelmessig. 

Erics reaksjon på dette problemet var ikke mildt, flere banneord kunne høres over hele arenaen under den tredje øvelsen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien