Nytt konsept for Finland neste år

 Den finske tv-kanalen YLE har bestemt seg for å gi deres Eurovision-utvelgelse en oppgradering for neste års sesong.

finland

Det nye konseptet minner like mye om en talent-konkurranse som en jakt på en sang, der artister og Sangere kan melde seg på i håp om å bli Finlands representant når Eurovision tar turen til Aserbajdsjan neste Mai.

De første rundene i det nye tv-programmet finner sted allerede denne høsten. Reglene for påmelding av konkurransen vil komme på YLES nettsider i løpet av Juni månded, da vil også mer informasjon rundt det nye konseptet komme fram.

Årets finske representant Paradise Oskar som sang gitarballaden «Da Da Dam» ble valgt gjennom en utvelgelses-prosess med 3 delfinaler og en finale. Det førte til en finalebillet og en 21.plass for Finland i årets Eurovision som fant sted i Tyskland forrige uke.

Kilder: Esctoday

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien