Album og turné for Ell&Nikki

Årets vinnere av Eurovision Song Contest, Eldar Gasimov og Nigar Jamal, eller Ell&Nikki som de skal hete fra nå av, skal fortsette samarbeidet også etter konkurransen. De har skrevet komtrakt med et av verdens største plateselskap, Universal, og er også i ferd med å legge ut på en Europa-turné. 

aserbajdsjan11b

Albumet, som de vil starte innspillingen av snart, skal spilles inn blandt annet i Sverige og Tyskland. Det vil selvfølgelig inneholde vinnerbidrager «Running Scared», og de svenske låtskriverne Stefan Örn og Sandra Burman skal mest trolig også levere flere låter til albumet. Det er ikke kjent hvorvidt alle sangene på albumet vil være duetter, eller om de også vil fremføre sanger hver for seg.

Europa-turnéen er visstnok planlagt til etter at albumet er ferdig, men allerede 3.juni skal de opptre under 2011 MuzTV-awards i Moskva, en av de største musikkprisutdelingene som arrangeres i Øst Europa. Vår egen Alexander Rybak vant i fjor prisen for beste nykommer under denne prisutdelingen. Under det direktesendte showet vil Ell&Nikki fremføre «Running Scared» i samme innpakning som de viste under finalen i Eurovision Song Contest i Düsseldorf 14.mai. 

I tillegg til kontrakten med Universal har Ell&Nikki også skrevet særavtaler med andre store selskaper om utgivelse i Russland, Skandinavia, Spania, Portugal, Tyrkia, Australia og New Zealand.

Kilder; eurovision.tv, en.apa.az

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien