Tsjekkia på vei tilbake?

Det florerer allerede av mer eller mindre ubekreftede bekreftelser på land som sikter seg inn på deltakelse i Baku neste år. På flere «blogger» og fansider, har Tsjekkia de siste dagene funnet veien tilbake til konkurransen.

tsjekkia

Tsjekkia deltok i ESC fra 2007 til 2009 med begredelige resultater: To siste og en nest-siste plass i semifinalene ble beholdningen, og det var ikke noen bombe at landet trakk seg foran Oslo-arrangementet.

Opphavet til det visstnok «bekreftede comebacket» er den slovakiske bloggen eurovisionsk.com, så her skal skal vi nok beholde et godt spørsmålstegn bak landets deltakelse.

Andre visstnok bekreftede land (i følge Wiki) er per i dag:

Aserbajdsjan

Belgia

Danmark

Estland

Finland

Hvitesrussland

Kroatia

Nederland

Norge (ikke på Wiki)

Slovakia

Slovenia

Sverige

Sveits

Tsjekkia

Tyskland

Ungarn

Østerrike

Armenia og Israel er inntil videre de mest usikre kortene foran en Baku-opptreden. Armenia grunnet forholdet til nabolandet Aserbajdsjan, Israel har problemer med nasjonale hellig/minne-dager som kolliderer med de midlertid datoene for neste års finale.


English summary.

The Czech Republic will be on stage in Baku, at least if we trust several fan sites and blogs. The main source seems to be the Slovak «eurovisionsk.com», which has no sources noted for the information.

A look at the 2012 page at Wiki gives us 16 «confirmed» countries (listed above), we include Norway at our list. The most uncertain countries for a participation in Baku, seems at the moment to be Armenia and Israel.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien