Kypros: Ivi Adamou søker etter sanger

Tidligere i sommer ble det kjent at populære Ivi Adamou var valgt av kypriotisk TV som artist for 2012.

kypros

Gresk-kypriotiske medier er nå lite begeistret for at landet nok en gang kan tenkes å se utenfor øya etter låtskrivere, og den greske ESC-sida Oikotimes spekulerer i navn som svenske Fredrik Kempe eller Andreas Anastasiou. Sistnevnte var tekstforfatter for årets bidrag fra Middelhavsøya.

Ivi Adamous store fordel på jakten etter låtskrivere, er hennes kontrakt med Sony, som tydelig satser stort på Ivis deltakelse. Og skal vi tro OIkotimes…: Neste års kypriotiske bidrag blir på engelsk, etter at årets mislykkede satsing på gresk, endte uten finalebillett og nest siste i sin semifinale i Düsseldorf.

Les mer om Ivi Adamou under «Kypros» i menyen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien