32 deltakere klar for Misija Evrovizija!

For få dager siden kunne slovenske RTV SLO pressentere de 4 dommere, som ærligt og kanskje kærligt skal give sit syn med på veien, når Misija Evrovizija – Misjon Eurovisjon fra den 2. oktober løper over skermene i Slovenia. Hvem de 32 håpefulle personer er, vil tv-stasjonen ennå ikke avsløre.

slovenia 

Gennem et utskilningsløp, vil kun de bedste stå tilbake, når finalen skal holdes i januar, en finale som tradisjonen tro er EMA, hvor en jury deler poengene likeligt med seerne. I tv-utsendelserne ved Misija Evrovizija, vil det likeledes være en delt stemmefordeling mellem jury og seere, som ved hvert program sender en deltaker ut.

 

Kilde. Esctoday.com 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien