EBU fikk sine garantier

På et møte med EBUs referansegruppe i Geneve, Sveits, kom Aserbajdsjan med de lenge etterlengtede garantiene som EBU har bedt om for at landet skal få gjennomføre Eurovision Song Contest.

ebu3d

Brevet, som er skrevet av statsministeren i Aserbajdsjan, ble høytidelig overlevert av vertskapet Ictimai TV i møte med referansegruppa og inneholder garantier om full sikkerhet for alle delegasjoner, presse, tilreisende fans og tilreisende crew.

I tillegg innføres en forenklet visumprosedyre for tilreisende som ønsker å besøke Aserbajdsjan under Eurovision ukene og full pressefrihet og ytringsfrihet i overenstemmelse med menneskerettighetene i samme periode.

Statsminister Artur Rasi-zedeh kunne videre bekrefte i sitt brev at Aserbajdsjan er utrolig stolt av å vinne konkurransen i fjor og vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme alle krav og utfordringer for å gjennomføre et første klasses arrangement.

Sjefsprodusent Adil Kerimli i Ictimai TV kunne også legge fram framdriften for ulike deler av arrangementet for en meget fornøyd referansegruppe. Det kan med andre ord se ut som at alle forberedelser til Eurovision Song Contest er i rute og at EBU så langt er fornøyd.

Kilde; eurovision.tv

 

 


 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien