Sverige: To låter videre til Webjoker-finale

Første runde av Webjoker-konkurransen i Sverige ble avviklet i dag, og to heldige vinnere gikk videre til finalen den 7. november. Samtidig ble åtte nye låter i heat 2 lagt ut til publikum for gjennomlytting.

De to låtene som kvalifiserte seg til finale var I mina drömmar med Maria BenHajji og All Day All Night med bandet Grand Slam. Det er ikke klart hvilken av låtene som fikk flest publikumsstemmer, og hvilken som ble valgt internt av SVT.

De låtene som kom nærmest å gå videre var Catch Me, som endte på tredjeplass og Seven Years, som ble nummer fire. På SVTs hjemmesider er det mulig å lytte til de fem låtene som ikke kvalifiserte seg frem til Webjoker-finalen er over.

Webjokeren har ikke vært uten dramatikk så langt, i og med at hele fire av de utvalgte 32 låtene er blitt diskvalifisert fordi de har vært tilgjengelige for publikum til avlytting før EBUs frist den 1. oktober. En av låtene som ble disket, Set Me Free med Trison, konkurrerte i heat 1, men det ble ikke satt inn en ny låt der fordi runden alt hadde startet. De tre andre låtene som konkurrerte i senere heat er nå blitt erstattet med andre.


De åtte låtene i andre heat er nå lagt ut på SVTs hjemmesider:

  • Beautiful Love med David Nestander
  • What If med gruppen Nordic Shine
  • Se mig som jag är (om du ser) med Sören Karlsson
  • A Heartbeat Away, som fremføres av en foreløpig demo-sanger
  • I’m Yours med Elin Jakobsson
  • For The Win med jentegruppen Keylas
  • Through The Fire med Greta
  • Kitchen Floor med Kajsa Ingemansson

Her kan du lytte til låtene.

Gruppen Keylas hadde også en låt med i første heat, men gikk ikke videre.

Som i første runde er låtene tilgjengelige i én uke før publikum kan stemme frem en vinner neste mandag mellom kl. 12.00 og 13.00. SVT vil i tillegg velge ett annet av bidragene internt.

 

Kilde: SVT

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien