Girl power fra Reidun Sæther, Ovi og G:son

Reidun Sæther går fra musikalscenen til MGP-scenen. Med en låt signert Ovi, Thomas G:son og Tommy Berre, inntar Akerhusjenta – som egentlig er best kjent i Sverige – årets heat i Melodi Grand Prix.

reidunsether

Mange nordmenn vil nok huske Reidun fra VM på ski i vinter, da hun deltok på VM-konsterten på Universitetsplassen med utdrag fra Queen-musikalen «We Will Rock You». Hun har levd av scenen siden 2004, og hadde sin base i Göteborg i et tiår frem til hun flyttet tilbake til Norge i 2010.

Siden da har vi sett Reidun i oppsetninger som «Cats», «Les Miserables», nevnte «We Will Rock You» – og «Lykken Er Et Grand Prix Eventyr».

Det skal ikke skorte på stemmebåndene når hun vi nå også får se henne på MGP-scenen. Låta beskrives som krevende med store vokale utfordringer.

Låtskriverne trenger nok heller ikke nærmere presentasjoner: Ovi har de siste årene jevnlig levert bidrag til MGP og rumensk deltaker i Eurovision, mens Thomas G:son er en av gjengangerne i Melodifestivalen og i flere andre nasjonale finaler gjennom det siste tiåret.

Tredjemann i låtteamet, er Tommy Berre – en av dagens mest talentfulle låtskrivere og produsenter i Norge. Han har blant annet samarbeidet med Hanne Sørvaag, Lene Alexandra, WigWam, Grethe Svensen og Simone Larsen.

Reidun Sæther har (selvfølgelig) en opptreden i Beat for beat bak seg. Her er hennes opptreden med «At Last»:

Kilder: NRK, reidun.nu

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien