Første artist klar på Island

For få dager siden fikk vi listen over låtskrivere til neste års Söngvakeppni Sjónvarpsins, og i dag melder visir.is at den første artisten ut er en meget erfaren artist som har representert Island tidligere, både som korist (i 2001, 2003 og 2005) og som vokalist (i 2008). 

island

De fleste har vel nå skjønt at artisten det er snakk om er Euroband’s Regína Ósk (bildet under). Hun representerte Island sammen med Friðrik Ómar i Eurovision Song Contest i 2008 i Beograd. De kom da på 14.plass med det friske og dansevennlige bidraget «This is My Life». 

reginaosk

Låten Regína Ósk skal fremføre denne gangen skal være en partylåt som virkelig vil få i gang dansefoten. Sangen heter «Hjartað brennur» (Mitt hjerte brenner), og er skrevet av María Björk Sverrisdóttir, i samarbeid med svenskene Fredrik Randquist og Marcus Frenell.

Dette er det bidraget mange på forhånd antok skulle fremføres av Jóhanna, men i og med denne offentliggjøringen ser det ut til at vi ikke får se Jóhanna tilbake i konkurransen i år. Det kan vel hende at hun allerede har nok å henge fingrene i, med flyttingen til Oslo… 

Kilde; visir.is, escnorge.net
Bilde; myspace.com 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien