Fra Saade til Tooji

Teamet bak Eric Saades «Popular» i Eurovision Song Contest 2011 tar i 2012 skrittet over grensen og produserer «Stay»; låten som iranskfødte Tooji skal delta i Melodi Grand Prix med. 

tooji

Tooji er det seneste navnet som er sluppet fra NRK sin side. Han har en fortid som modell og programleder i MTV. Han har hatt stor suksess i begge disse jobbene, og nå håper han å følge opp med suksess også som sanger.

Han grugleder seg allerede, men lover at han skal gi oss «mystisk, catchy popmusikk med en orientalsk vri». Det orientalske er passende på flere måter; for det første har Tooji bakgrunn fra Iran, noe han gjerne vil at skal gjenspeiles i musikken han fremfører. Det at Eurovision Song Contest 2012 arrangeres i Aserbajdsjan gjør også sitt til at orientalske rytmer kan være på sin plass.  

Kilde; nrk.no
Bilde;  ambisjoner.no

Del:
Relaterte artikler