Lys Assia på sykehus

Flere medier melder at tidenes første ESC-vinner Lys Assia ble innlagt på sykehus Mandag kveld. Grunnen skal være stress fra alt oppstyret rundt hennes deltakelse i den nasjonale finalen i sveits som ble arrangert sist helg.

lysassia

Legene har tatt mange tester og konstatert med at ESC-legenden må fokusere seg på å hvile i dagene fremover.

Det var Sinplus som til slutt vant, og Lys måtte ta til takke med en skuffende åttendeplass. Lys skal etter finalen ha reagert kraftig på noen av juryensutalelser om hennes innsats, Jurymedlem Stämper mente at låten nok passet best for eldre mennesker på feks cruisereiser. Dette skal Lys ha blitt ordentlig fornærmet av og kalt oppførelsen hans som direkte ufin.

Hun skal videre ha sagt til tv-kanalen SF at hun er sikker på at hadde det vært folket i salen som hadde fått bestemme hadde det helt klart vært henne og låta «C’était ma vie» som hadde blitt kronet til vinner.

Vi ønsker Lys Assia god bedring og håper hun kommer seg til julefeiringen!

 

Kilder: Oikotimes, The Eurovision Times
Bilde: Youth Online Newspaper  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien