Tyrkia tilbake i vanlig, gammel form…

En ting vi alltid kan være sikre på i oppkjøringen til Eurovision Song Contest, uansett år, er mye fram og tilbake i Tyrkia. Rykter, avkreftelser, ønskelister fra fans eller TRT, nye avkreftelser… Det slutter aldri. Så ei heller i år.

tyrkia

For få dager siden dukket det opp meldinger om at en av de tidligere sjefene i TRT, nå journalist, hadde offentliggjort, navnet på landets representant til Baku; nemlig Kiraç

Nå har TRT gått ut og avkreftet dette. Som reaksjon på «nyheten» om Kiraç har tv-selskapet nå sluppet navnene på de fem artistene de aller helst vil ha som sin representant til Eurovision Song Contest 2012.

De fem navnene er; 
Atiye
Murat Boz
Sebnem Ferah
Erhan Gülerüs
Hande Yener

Ingen av disse navnene er nye i denne sammenhengen, da alle har vært nevnt som mulige representanter for Tyrkia også tidligere år.

Hande Yener og Murat Boz skal allerede ha takket nei til forespørselen fra TRT, og de fleste antar at det er Atiye eller Sebnem Ferah som vil komme til å forsvare de tyrkiske fargene i Baku. Dersom en av disse sier ja til tilbudet antas det at en offentliggjøring vil finne sted rundt 15.januar. 

Skulle ingen av de fem på listen ønske å ta på seg jobben vil TRT måtte gå videre nedover ønskelisten sin. I så fall er det ventet at offentliggjøringen vil ta betydelig lenger. 

Kilder; TRT, escdaily, eurovisionary

 

Del:
Relaterte artikler