Bobby Bare skal synge med Petter Øien

I dag har det blitt kjent at det er den amerikanske countrartisten Bobby Bare som skal synge låten «Things Change», med Petter Øien i Florø.

petteroien

Når låtene ble sluppet tidligere i høst, ble det klart at en countrylegende skulle ha duett med Peter Øien, men det skulle gå langt om lenge før vi fikk navnet på legenden. Navnet er altså Bobby Bare – og han er en gammel (!) traver i bransjen.

Bobby Bare ble født 7. april 1935 og er dermed hele 76 år gammel. Hvis han skulle vinne billetten til ESC vil han være den eldste artisten som noensinne har satt sin fot i konkurransen. Bare slo igjennom på 60-tallet og har siden den gang gitt ut over 40 plater og innehar 13 topp-10 plasseringer på de amerikanske countrylistene. En gang har han gått helt til topps, tilbake i 1974 med låten «Marie Laveau» som du kan høre under.

Bobby Bare har holdt konserter i Norge flere ganger tidligere blant annet i 1964, 1986, 2006 og 2009. 2006-turneen var hans siste turné som artist og konserten var forøvrig den første countrykonserten som ble avholdt på Den Nationale Scene i Bergen. Hans siste album ble utgitt i 2005, kalt «The Moon Was Blue». Plata ble godt mottatt og fikk terningkast 5 i VG.

Kilde: Wikipedia, VG-anmeldelse

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien