Ivi Adamou synger «La La Love» for Kypros

I går kveld ble det i den nasjonalefinalen bestemt at det er den ESC-typiske gladlåta «La La Love» Ivi Adamou skal synge for Kypros i Baku.

iviadamou01

Ivi Adamou kjent fra den greske versjonen av Xfactor er internt valgt til å representere de kypriotiske fargene i ESC 2012 og i en finale Onsdag kveld fremførte Ivi tre sanger, hvor folket skulle bestemme hvilken de ville at Ivi skal synge i Baku.

Låtene som var med var den litt amerikansk-inspirerte balladen «You Don’t Belong Here», den lekne «Call The Police» og vinneren «La La Love» som lenge har vært en fanfavoritt på diverse ESC-forumer. Låten er skrevet av Alex Papaconstantinou, Bjorn Djupström, Alexandra Zakka og Viktor Svensson.

I går kveld ble også trekningene i semifinalene avholdt, der ble det klart at Kypros skal delta i den første halvdelen av den første semifinalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien