Greta Salóme synger bare «Mundu eftir mér»

Greta Salóme, som greide å ta seg til finalen i neste helgs finale i Söngvakeppni Sjónvarpsins med begge sine semifinalebidrag, har nettopp fortalt escNorge at hun har bestemt seg for å fokusere på «Mundu eftir mér».

gretaprofil

(Read this article in English.)

Dette innebærer at Heiða and Guðrún kommer til å fremføre «Aldrei sleppir mér» som en duett i den islandske finalen, mens Greta Salóme skal synge «Mundu eftir mér» sammen med Jónsi.

Helt siden hun skrev «Aldrei sleppir mér» har Greta Salóme vært i tvil om hvordan den skulle fremføres, og ikke minst av hvor mange. Den var opprinnelig skrevet for kun hennes egen stemme, men hun avgjorde at den trengte mer enn en stemme. Hun vurderte først flere navt med tanke på en duett, men bestemte seg til slutt for å invitere Heiða and Guðrún til en trio. 

Når Greta Salóme nå har vært nødt til å ta den vanskelige avgjørelsen å skulle syng bare en av sangene sine besluttet hun at «Aldrei sleppir mér» er den av bidragene hennes som er lettest å fremføre uten henne. Heiða and Guðrún har begge to svært sterke, flotte stemmer som er mer enn gode nok til å bære sangen som en duett. 

Siden det andre bidraget hennes, «Mundu eftir mér», er en duett for en dame og en herrestemme, ville det være mye vanskeligere å tilpasse denne uten henne. 

 

escNorge kommer tilbake med mer informasjon rundt denne spennende utviklingen i løpet av morgendagen. Da skal vi se om kan få en kommentar til dette fra flere av de involverte. 

Kilde; Greta Salóme
Bilde; Greta Salóme (med tillatelse) 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien