Aserbajdsjansk finale i kveld

Først var der 119, så blev det til 72. For en uke siden blev de 5 – og i kveld bliver feltet til 1, den som skal representerer årets vertsland på hjemmebane i Baku til mai.

aserbajdsjan

Etter fleire ukers utskilning, er det nu blevet tid for aserbajdsjanerne å avgjøre, hvem av de 5 resterende artister som skal have æren, av at blive landets ansikt til Europa ved Eurovisjonen. Showet kommer til a bli live fra Heydar Aliyev Palace, hvor de 5 artister hver vil fremføre deres låter. Indtil nu har de vist deres værd ved å fremføre aserbajdsjanske-, engelske- & eurovisjons-låter i del- og semifinalerne.

Årets startsfelt ved finalen består av føljende artister:

  • Arzu İsmayılova
  • Elton İbrahimov
  • Fəqan Səfərov
  • Orxan Kərimli 
  • Səbinə Babayeva

Ved showet vil både de maltesiske (Kurt Calleja) & tyrkiske (Can Bonomo) representanter gjøre sin entre, og give et par strofer hver som underholdning, og utover dem kommer fjorårets nasjonale helte, Ell & Nikki, også til at give strofer fra sig.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien