Finale i «Unser Star für Baku» i kveld!

I dag har dagen kommet for at Tyskland endelig skal få vite hvem som skal få presentere dem i Eurovision Song Contest 2012.

unserstar12ny

Det er to deltagere igjen i finalen: Roman Lob og Ornella De Santis.

De skal alle opptre flere ganger gjennom finalesendingen før man til slutt da får svaret på hvem som vinner æren det er å representer landet sitt i Eurovision, og så får vi ikke minst vite hvilken låt vinneren skal fremføre!

Dette er finalistene:

Den unge Roman Lob har nesten hver gang under finalerundene vært nummer 1 i avstemmingen og har nok også mange favoritter i kveld. Roman imponerte dommepanelet veldig med fremføring av låta «After Tonight» i det aller første porgrammet. Og han har fortsatt å imponert gjennom hele konkurransen med låter som «Bad Day» av Daniel Powter, «Easy» av The Commondores og «Drops Of Jupiter» av Train.

Roman

Ornella De Santis er altså kvinnen Roman må kjempe mot i kveldens spennende finale. Ornella har fremført låter som den raske pop låta «I Want You Back» av Maroon Five og «Try» av Nelly Furtado. Hun har ikke vært en like åpenbar favoritt som Roman men har også høstet jubel fra både publikum i salen og dommerpanelet under sine fremføringer hele veien.

Ornella

Webcast er satt opp her (link). Programmet begynner kl.20.15 CET og sendes av ARD.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien