Sverige: Finaleplass for Molly Sandén og Björn Ranelid feat. Sara Li

Tredje delfinale i årets Melodifestival fant i kveld sted i Leksand, og to nye bidrag tok seg videre til finalen i Globen den 10. mars. For Molly Sandén og Björn Ranelid feat. Sara Li endte kvelden i jubel, og dessuten kunne Youngblood og Andreas Johnson glede seg over en plass i Andra chansen i Nyköping.

Også denne lørdagen var programleder Helena Bergström opptatt med en teaterforestilling, men Sarah Dawn Finer og Gina Dirawi holdt kontroll på både artister, poeng og pauseinnslag i hallen.

Fem låter tok seg videre til avstemningsrunde to, og da alle stemmene til slutt var talt opp, var det Molly Sandén med balladen Why Am I Crying og Björn Ranelid feat. Sara Li med Mirakel som kunne juble for en plass i Globen. Youngblood med Youngblood og Andreas Johnson med Lovelight får en ny sjanse til å overbevise TV-stemmerne i Andra chansen i Nyköping den 3. mars.


Bidragene som ikke gikk videre, plasserte seg slik:

5. plass: Mattias Andréasson – Förlåt mig

6. plass: Love Generation – Just A Little Bit

7. plass: Carolina Wallin Perez – Sanningen

8. plass: Maria BenHajji – I mina drömmar

Neste uke skal Melodifestivalen videre til Malmö, der blant andre Danny Saucedo, Charlotte Perrelli, Lisa Miskovsky, hardrockbandet Dynazty og Christer Sjögren & Lotta Engberg konkurrerer i det som fort kan bli «dødens heat.»

Foto: SVT

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien