Sverige: Duellene i Andra chansen trukket

I et direktesendt program på web-kanalen SVTPlay ble i dag duelloppsettet for lørdagens Andra chansen trukket. De åtte bidragene er delt inn i ulike spennende dueller som til slutt vil avgjøre hvilke to bidrag som blir de siste til å gå til finalen i Melodifestivalen 2012.

Selve trekningen foregikk på denne måten: SVT plasserte de åtte bidragene i to ulike grupper, en gruppe for alle tredjeplasslåtene og en for alle fjerdeplasslåtene. Deretter ble hvert av bidragene fra tredjeplassgruppen trukket mot et bidrag fra fjerdeplassgruppen, men uten at vi på forhånd fikk vite hvilken låt som kom fra hvilken gruppe. Det var heller ikke mulig for to låter fra samme delfinale å møte hverandre før i en eventuelt andre runde.


Duellene ser dermed slik ut:

1. Dynazty mot Top Cats

2. Andreas Johnson mot Timoteij

3. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern mot Christer Sjögren & Lotta Engberg

4. Sean Banan mot Youngblood

Vinnerne av duell 1 og 2 møtes i neste runde, og det samme gjør vinnerne av duell 3 og 4. De to låtene som da står igjen som seierherrer går til Globen-finalen.

escNorge kommer med en fyldigere presentasjon av Andra chansen-duellene i løpet av morgendagen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien