Artister og startrekkefølge offentliggjort i Hellas

(OPPDATERT) De fire artistene som skal opptre i den greske finalen neste mandag ble i dag offentliggjort av TV-kanalen ERT. Det er to kvinnelige soloartister og to band som konkurrerer om å få representere Hellas i Baku i mai.

Den offisielle presentasjonen av artistene i forrige uke, med videoer av de fire låtene, slo feil fordi ERTs hjemmesider brøt sammen under pågangen. Men allerede på den tiden var identiteten til de fire artistene lekket til offentligheten, og i dag kunne altså ERT bekrefte ryktene.

Det er Eleftheria Eleftheriou, Dora Katsikogiannis, jentegruppen Cassiopeia og bandet Velvet Fire som blir de fire artistene i finalen. Mest kjent av disse er sannsynligvis Eleftheria, som tidligere har forsøkt seg i både den greske og kypriotiske nasjonale finalen.

I tillegg til artistene er navnene på låtskriverne også blitt kjent, og bak låten Killer Bee, som gruppen Cassiopeia skal fremføre, finner vi ingen ringere enn Christos Dantis, mannen som var med på å skrive ESC-vinneren My Number One for Helena Paparizou i 2005.


Startrekkefølgen ser slik ut:

1. Dora – Baby I’m Yours (Ilias Pantazopolous-Franc / Nektarios Tyrakis)

 

2. Cassiopeia – Killer Bee (Christos Dantis / Leonidas Chantzaras)

 

3. Velvet Fire – No Parking (George Samuelson / Leonidas Chantzaras)

 

4. Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac (Dimitri Stassos / Mikaela Stenström / Dajana Lööf)

 

 

Den greske finalen går av stabelen mandag 12. mars i West River Mall i Athen.

Kilder: esctoday, oikotimes

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien