Max Jason Mai for Slovakia

(Oppdatert) I dag kom offentliggjøringen av den Slovakiske representanten i Eurovision Song Contest 2012 i Baku. Og (endelig?) i år får vi en skikkelig rockelåt til årets konkurranse. Hør bidraget «Don’t Close Your Eyes» her!

slovakia

Det er den slovakiske nasjonale tv-stasjonene STV som nettopp har presentert Miro Šmajda som landets representant i Baku i mai. Han skal fremføre sangen «Don’t Close Your Eyes», og kommer til å opptre under artistnavnet Max Jason Mai. Dette er i tråd med tidligere rykter som kom sent i fjor om at den tidligere idol-deltageren skulle være Slovakias representant for ESC 2012 i Baku. 

Max Jason ble født 27. november 1988 og beskrives som en singer/songwriter som baserer seg mest på rockelåter. Hans musikalske forbilder er artister og band som Whitesnake, Metallica,, 30 Second To Mars og John Mayer. Både teksten og melodien til låten han skal synge i Aserbajdsjan er skrevet av artisten selv og er produsert av Michael «Elvis» Baskette.

Offisiell musikkvideo til låten vil bli suppet trolig denne uken.

Kilde; escxtra.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien