Bosnia-Hercegovina: Hør «korake ti zname» her!

I dag var tiden endelig kommet for at vi fikk høre Bosnia-Hercegovina sitt bidrag til ESC 2012 sunger av Maya Sar.

bosnia

Maja Sarihodzic er en singer/songwriter som går under artistnavnet Maya Sar når hun skal representer de bosniske fargene i Eurovision Song Contest i Baku i mai. Maja er ingen debutant i ESC sammenheng, for hun var nemlig pianisten til Dino Merlin i Düsseldorf i fjor når han sang «Love In Rewind» til en meget akseptabel sjetteplass.

Låta hun skal fremføre heter «Korake Ti znam» og den er det laget tre versjoner av: en bosnisk, en italiensk og en engelsk versjon. Det er mest sannsynlig den bosniske versjonen hun skal fremføre i Baku.

«Korake Ti Snam» kan beskrives som en mektig og kraftfull ballade der Maja selv spiller piano. Med seg på scenen har hun fått med seg det prestisjetunge orkesteret Roma Sinfonietta orchestra. Adriano Pennino som er en kjent italiensk produsent har vært med å produsert låta. Låta er skrevet av artisten selv.

Bosnia skal delta i den andre semifinalen der hun møter blandt annet Tooji fra Norge og Loreen fra Sverige.

Hør «korake ti zname» her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien